24.8 C
Athens
24.1 C
Thessaloniki
Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024
More

    Πραγματοποιήθηκε σήμερα η ορκωμοσία των 120 αποφοίτων στη Σχολή Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου! (εικόνες)


    Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στην Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Διδυμοτείχου, η ορκωμοσία των 120 νέων Αστυφυλάκων, που φοίτησαν τα προηγούμενα χρόνια στην συγκεκριμένη Σχολή και πλέον ξεκινούν να ενισχύσουν τις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Η τελετή έγινε παρουσία των βουλευτών Έβρου Χρήστου Δερμεντζόπουλου, Τάσου Δημοσχάκη και Πάρη Παπαδάκη, των Αντιπεριφερειαρχών Παιδείας και Νέας Γενιάς Στέλιου Κατσογριδάκη, Έβρου Βαγγέλη Πουλιλιού, Πολιτικής Προστασίας και Υποδομών Κώστα Βενετίδη, Οικονομικών και Πολιτισμού Φανής Μπαχαρίδου, των δημάρχων Διδυμοτείχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου, Ορεστιάδας Διαμαντή Παπαδόπουλου και Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκου, Αντιδημάρχων των τριών Δήμων και δημοτικών συμβούλων.

    1


    Παραβρέθηκαν ακόμα ο Διοικητής της 16ης Μεραρχίας Υποστράτηγος Κωστούλας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας κ.Ευθυμιάδης, ο Μουφτής Διδυμοτείχου και πολλοί συγγενείς και φίλοι των νέων Αστυφυλάκων.

    1


    Ούτε η ξαφνική και έντονη νεροποντή πάντως που δημιούργησε προσωρινό πρόβλημα, δεν σταμάτησε την ορκωμοσία και την παράδοση των πτυχίων στους νέους μας Αστυφύλακες, οι οποίοι ξεκινούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους υπέρ των Ελλήνων πολιτών.

    1

    αστυφυλακων1



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ