22 C
Athens
20.4 C
Thessaloniki
Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024
More

    Κύκλωμα ναρκωτικών στην Κρήτη: Στη φυλακή οι 6 από τους 11 κατηγορουμένους


    Μαραθώνιες ήταν οι απολογίες των 11 μελών του κυκλώματος ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στην Κρήτη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, από χθες το πρωί μέχρι και το βράδυ όπου βρίσκονταν ενώπιον του ανακριτή και οι 11 συλληφθέντες το Δικαστικό Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου είχε.. πλημμυρίσει από συγγενείς που περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα.

    Τελικά, μετά από πολύωρη διαδικασία, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση πέντε ατόμων.


    Πρόκειται για τα ηγετικά στελέχη που ήταν τα δύο αδέρφια 25 και 22 χρόνων μαζί με έναν νεαρό φίλο τους με τους δύο αδερφούς του (20 και 21 χρόνων). Παράλληλα, στην φυλακή οδηγήθηκε και ο 30χρονος άνδρας ο οποίος ήταν ο «φύλακας» των ναρκωτικών.

    Οι υπόλοιποι έξι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι υπό… όρους.


    Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα στην Κρήτη

    Δύο αδέρφια, 25 και 22 χρόνων, φαίνεται πως είχαν ηγετικό ρόλο στο κύκλωμα ναρκωτικών ενώ στην ομάδα τους είχε προστεθεί ένας ακόμα νεαρός άνδρας μαζί με τα δύο αδέρφια του ηλικίας 20 και 21 χρόνων!

    Οι συγκεκριμένη ομάδα φαίνεται πως έβρισκαν τους πελάτες ενώ στη συνέχεια κανόνιζαν ραντεβού για την πώληση των… προϊόντων τους.

    Παράλληλα, ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας 30χρονος άνδρας ο οποίος φαίνεται πως είχε τον ρόλο του «φύλακα».

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretapost, στο σπίτι του ήταν κρυμμένο το μισό περίπου κιλό κοκαΐνης καθώς ήταν εκείνος ο οποίος είχε τα ναρκωτικά για να τα φυλάξει. Μάλιστα, ο ίδιος λάμβανε και κάποιο χρηματικό ποσό ανά μήνα για να φυλάει τα ναρκωτικά.

    Πλούσιο το… πελατολόγιο

    Ανάμεσα στα ευρήματα των αρχών ήταν και ένα τετράδιο στο οποίο αναγραφόταν με λεπτομέρειες οι πελάτες που είχε το κύκλωμα ναρκωτικών.

    Μάλιστα, φαίνεται πως το συγκεκριμένο «βιβλιαράκι» περιέχει περίπου 60 ονόματα, ανάμεσα σε αυτούς και γνωστές προσωπικότητες του Ηρακλείου.

    Πηγή: cretapost



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ