27 C
Athens
26.1 C
Thessaloniki
Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024
More

    ΕΑΣΥΔΑ: «Αέρας αισιοδοξίας για τη Δυτική Αττική»


    Η ΕΑΣΥΔΑ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την τοποθέτηση μέχρι στιγμής 38 νεοεξερχόμενων αστυνομικών σε Υπηρεσίες Ασφαλείας της Δυτικής Αττικής.

    H ανακοίνωση

    «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας για την απόφαση πρωτίστως της πολιτικής αλλά και της φυσικής ηγεσίας του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ. της τοποθέτησης μέχρι στιγμής 38 νεοεξερχόμενων συναδέλφων σε Υπηρεσίες Ασφαλείας της Δυτικής Αττικής αλλά και για την προοπτική τοποθέτησης και των υπολοίπων από τους 45 νεοεξερχόμενους συναδέλφους που συνολικά επρόκειτο να τοποθετηθούν σε Υπηρεσίες Ασφαλείας.

    Είμαστε οι τελευταίοι που θα θριαμβολογήσουμε ή θα ζητωκραυγάσουμε γνωρίζοντας ότι τα κενά των Αστυνομικών Υπηρεσιών είναι τεράστια, πλην όμως δεχόμενοι καλοπροαίρετα ως δεδομένο ότι κοινός στόχος είναι η πάταξη της εγκληματικότητας και η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, είναι λογικό και επόμενο ότι η εφαρμογή αυτού του εγχειρήματός θα πρέπει να ξεκινήσει από τις περισσότερο επιβαρυμένες από άποψη εγκληματικότητας περιοχές και κατά γενική ομολογία η Δυτική Αττική αποτελεί την κορωνίδα αυτών.


    Αισιοδοξούμε και ελπίζουμε στη συνέχιση αυτής της προσπάθειας και στην περεταίρω ενίσχυση όλων των Υπηρεσιών της Δυτικής Αττικής της οποίας οι Υπηρεσίες θα έπρεπε και επιβάλλεται, όχι να είναι υποστελεχωμένες αλλά υπερπλήρεις προκειμένου να μπορούν να εξασφαλίσουν την ασφάλεια που τόσο έχουν ανάγκη οι πολίτες και οι κάτοικοι της πολύπαθης Δυτικής Αττικής.

    Για το Δ.Σ.


    Ο Πρόεδρος

    ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος

    Ο Γεν. Γραμματέας

    ΤΖΙΜΑΣ Νικόλαος»



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ