25.3 C
Athens
25.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2024
More

    ΚΚΕ: «Απαράδεκτη η τιμωρία με 15 μέρες φυλακή στον στρατιώτη που ήταν σε αντιπολεμική συγκέντρωση»


    Με επίσημη ανακοίνωσή του το ΚΚΕ κατήγγειλε την κυβέρνηση της ΝΔ «για την απαράδεκτη τιμωρία με 15 μέρες φυλακή, σε στρατιώτη που παραβρέθηκε στην αντιπολεμική συγκέντρωσηστον Πειραιά».

    «Ο στρατιώτης με την παρουσία και τον λόγο του, όπως και πολλοί άλλοι στρατιώτες σε ολόκληρη την Ελλάδα, διατράνωσαν την αντίθεσή τους στη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων στα πολεμικά σχέδια και αποστολές του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης», σημειώνει το ΚΚΕ.

    «Δεν θα φιμώσουν τους φαντάρους»

    «Όσα μέτρα κι αν πάρει η κυβέρνηση της ΝΔ, με τη στήριξη βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και με την εξόφθαλμη ανοχή των υπόλοιπων κομμάτων του ΝΑΤΟϊκού τόξου, δεν πρόκειται να φιμώσουν τους φαντάρους, τους αξιωματικούς, τον ελληνικό λαό που παλεύει ενάντια στον πόλεμο, καταδικάζει το ΝΑΤΟ, τις ΗΠΑ, την ΕΕ», υπογραμμίζει ο Περισσός.


    «Τώρα δυναμώνουμε παντού τον αγώνα και την αλληλεγγύη στα στρατευμένα παιδιά του λαού. Σε σχολές, σχολεία, χώρους δουλειάς, σε πόλεις και χωριά, να ακουστεί παντού το σύνθημα “οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουνε δουλειά”. Τώρα να γυρίσουν πίσω όλοι οι Έλληνες στρατιωτικοί που βρίσκονται εκτός συνόρων», σημειώνει το ΚΚΕ.




    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ