24.9 C
Athens
22.2 C
Thessaloniki
Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024
More

    Εκδηλώσεις Εορτασμού για την 112η Επέτειο Μάχης του Σαρανταπόρου (εικόνες)


    Από 08 εως 09 Οκτωβρίου 2024, παρουσία του Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ΕU-OHQ «ΑΧΙΛΛΕΑΣ» Αντιστράτηγου Δημόκριτου Κωνσταντάκου, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 112ης Επετείου της Μάχης του Σαρανταπόρου στο Αμφιθέατρο της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ EU-OHQ, «ΑΝΤΓΟΥ ΘΩΜΑ ΑΔΑΜΟΥ» και στο Μνημείο του «Στρατιωτικού Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων – ΧΑΝΙ ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ» αντίστοιχα.

    Ειδικότερα, οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν ομιλία του πρώην Υπουργού Προστασίας του Πολίτη και Επίτιμου Αρχηγού ΓΕΣ Στρατηγού ε.α. Χαράλαμπου Λαλούση, επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου από τον Διοικητή της 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ΕU-OHQ Αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο στο Μνημείο του «Στρατιωτικού Μουσείου Βαλκανικών Πολέμων – ΧΑΝΙ ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΥ».

    Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικόλαος Γάτσας, ο Μητροπολίτης Ελασσόνας κ.κ. Χαρίτων, ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Χαράλαμπος Λαλούσης, ο Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Θεσσαλίας και Επίτιμος Διοικητής 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ κ. Ηλίας Λεοντάρης, ο Επίτιμος Διοικητής 1ης ΣΤΡΑΤΙΑΣ/EU-OHQ κ. Δημόκριτος Ζερβάκης, ο Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΑ Πτέραρχος ε.α. Γεώργιος Μπλιούμης, η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Λάρισας κα. Μαρία Γαλλιού, ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εν ενεργεία και εν αποστρατεία αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας και λοιποί προσκεκλημένοι.


    6336623 scaled

    6336622 scaled


    6336611 scaled

    6336615 scaled

    6336618 scaled



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ