22.8 C
Athens
20.2 C
Thessaloniki
Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024
More

    Μαραθώνας: Στη φυλακή ο 27χρονος που εμβόλισε και τραυμάτισε σοβαρά 20χρονο  


    Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) ο 27χρονος οδηγός που φέρεται να έστησε καρτέρι και προσπάθησε να εμβολίσει με το αυτοκίνητό του μια παρέα μετά από καυγά στον Μαραθώνα.

    Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος παρέσυρε και τραυμάτισε έναν 20χρονο στον Μαραθώνα, με τον νεαρό να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ.

    Για περίπου δύο ώρες ο 27χρονος έδινε τις δικές του εξηγήσεις, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα, με αποτέλεσμα να πάρει τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού.


    Ο 27χρονος υποστήριξε κάτι διαφορετικό σε σχέση με την αρχική εξέλιξη της υπόθεσης, κάνοντας λόγο πως δεν περίμενε στο αυτοκίνητό του τη 28χρονη, επειδή είχε στήσει καρτέρι στην ίδια και στην παρέα της, αλλά γιατί η κοπέλα που είχε μαζί του φέρεται να μην ήταν καλά και να την έπιασε κρίση πανικού. Μάλιστα, όταν είδε να βγαίνει από το ταχυφαγείο η παρέα των επτά με οκτώ ατόμων, θέλησε να φύγει από το σημείο, για να μην συνεχιστεί ο καυγάς.

    Μαραθώνας: Πώς έγινε η επεισοδιακή σύλληψη του 27χρονου

    Μία επεισοδιακή σύλληψη 27χρονου, ο οποίος προσπάθησε με το Ι.Χ. όχημά του να εμβολίσει δύο άτομα, σημειώθηκε σύμφωνα με τo Open στον Μαραθώνα, με τον νεαρό να βρίσκεται μαζί με ακόμη δύο γυναίκες στην περιοχή του Πολυδενδρίου.


    Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μεταξύ του 27χρονου και δύο άλλων ατόμων στον Μαραθώνα, μίας 28χρονης και ενός 20χρονου πιο συγκεκριμένα, υπήρξε αρχικά έντονος διαπληκτισμός.

    Ειδικότερα, το Open κάνει λόγο πως η 28χρονη προσπάθησε να φύγει από το σημείο, με τον 27χρονο να μπαίνει στο αυτοκίνητό του μαζί με τις άλλες δύο γυναίκες και προσπάθησε να εμβολίσει τη γυναίκα, η οποία κατάφερε να γλιτώσει πηδώντας στη νησίδα. Στη συνέχεια, προσπάθησε να χτυπήσει τον 20χρονο και τον τραυμάτισε σοβαρά στο πόδι και διέφυγε.



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ