25.9 C
Athens
27.2 C
Thessaloniki
Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024
More

    Η απάντηση του «L&O» στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών


    Από την αρχή της λειτουργίας του, το Lawandorder.gr έχει αποδείξει στην πράξη ότι προασπίζεται τα δικαιώματα του Έλληνα αστυνομικού, ο οποίος δίνει καθημερινά τις μάχες του στον δρόμο με κίνδυνο την ίδια του τη ζωή.

    Νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης (16/10) μας ήρθε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο μια ανακοίνωση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, η οποία μας άφησε πραγματικά εμβρόντητους…

    Μέσω της ανακοίνωσης, η οποία είναι υπογεγραμμένη από τον Πρόεδρο, Δημοσθένη Πάκο και τον γενικό γραμματέα Κωνσταντίνο Χύτα, ενημερωθήκαμε ότι η ΕΑΣΥΑ δεν ενδιαφέρεται και δεν αναγνωρίζει το ανθρώπινο λάθος (άρα εκατοντάδες Έλληνες δημοσιογράφοι θα πρέπει να απαγχονίζονται στο Σύνταγμα καθημερινά) και επεξεργάζεται ήδη την «προσφυγή στις ενδεδειγμένες νομικές ενέργειες».


    Το Lawandorder ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή το αναγνωστικό του κοινό, το οποίο αριθμεί εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες σε μηνιαία βάση, ότι το άρθρο με τις αποσπάσεις ανέβηκε εκ παραδρομής και με άμεσα αντακλαστικά αναρτήθηκε νέο, διορθωτικό κείμενο.

    Γιατί, λοιπόν, η συγκεκριμένη Ένωση εξέδωσε αυτή την ανακοίνωση και ζήτησε, μάλιστα, και την επέμβαση της αστυνομικής ηγεσίας, την οποία εμμέσως κατηγόρησε πως σιωπά;


    Ας μην ξεχνάμε ότι τα θέματα της Ένωσης του συγκεκριμένου συνδικαλιστή έχουν φιλοξενηθεί στην ιστοσελίδα μας κατ’ επανάληψη, ομοίως και το έργο της ΕΑΣΥΑ το οποίο βγαίνει πάντα προς τα έξω!

    Άραγε τα προηγούμενα χρόνια, τα ενημερωτικά sites δεν δημοσίευαν ονόματα πριν από αποσπάσεις ή κρίσεις; Μήπως οι συγκεκριμένες υπηρεσίες ήταν κατώτερες από το σημερινό «ελληνικό FBI»; Δεν νομίζουμε μιας και σε αυτό απορροφήθηκαν πολλές παλιές υπηρεσίες!

    Εμείς θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε όλες τις απόψεις, να είμαστε ένας ενημερωτικός ιστότοπος που κάνει τη δουλειά του με αντικειμενικότητα, χωρίς -το κυριότερο- να χαϊδεύει τα αυτιά κανενός.

    Lawandorder.gr



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ