17.7 C
Athens
18 C
Thessaloniki
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2024
More

    Θεσσαλονίκη: Ένοχος ο 28χρονος που έμπαινε σε αυλές και μύριζε τα παπούτσια των γειτόνων του


    Ένοχος κρίθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο 28χρονος που έμπαινε στις αυλές σπιτιών των γειτόνων του και μύριζε… τα παπούτσια τους.

    Το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης ενός μήνα, με τριετή αναστολή, για την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, υπό τον όρο της παρακολούθησης θεραπευτικού προγράμματος σε αρμόδια κοινωνική δομή, ενώ του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας.

    Ο άντρας συνελήφθη τη προηγούμενη εβδομάδα έπειτα από μήνυση που κατέθεσε 40χρονος γείτονάς του, ο οποίος τον εντόπισε για πολλοστή φορά να εισέρχεται στην αυλή του, να περιεργάζεται και να μυρίζει τα παπούτσια της οικογένειάς του. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 28χρονος έμπαινε και σε άλλες αυλές και έκανε την ίδια πράξη.


    Όπως κατέθεσε στο δικαστήριο ο γείτονας του κατηγορουμένου ο οποίος ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ., είχε στήσει «καρτέρι» στον 28χρονο καθώς γνώριζε ότι έμπαινε στις αυλές για να μυρίζει τα παπούτσια τους και μόλις τον είδε επί το έργον ειδοποίησε την αστυνομία.


    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ