17.3 C
Athens
16 C
Thessaloniki
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
More

    Μακελειό στις φυλακές Δομοκού: Πώς έγινε η άγρια συμπλοκή με τους επτά τραυματίες – Εντοπίστηκαν μαχαίρια και στυλιάρι


    Ένας Αλβανός κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία, δυο κρατούμενοι ομοεθνείς του για διακεκριμένες κλοπές, δυο Έλληνες κρατούμενοι για υποθέσεις ναρκωτικών και ένας άνδρας με καταγωγή από το Πακιστάν που κατηγορείται κλοπές και ληστείες, είναι οι πρωταγωνιστές του άγριου επεισοδίου με 7 τραυματίες που σημειώθηκε στις φυλακές Δομοκού.

    Τα έξι άτομα έχοντας στην κατοχή τους αυτοσχέδια μαχαίρια και λοστούς, ξυλοκόπησαν 12 κρατούμενους με καταγωγή από το Πακιστάν. Ένα από τα θύματα δέχτηκε μαχαιριά στην κοιλιά και χτυπήματα στο πρόσωπο, ενώ δυο ακόμη χτυπήθηκαν σε κεφάλι και πλάτη.

    Η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στην Γ2 πτέρυγα των φυλακών στις 20:10 το απόγευμα της Τετάρτης (16/10). Πρωτοστάτης των επεισοδίων φέρεται να είναι ένας 30χρονος που εκτίει ποινή κάθειρξης για διακίνηση ναρκωτικών και ληστεία, ένας 32χρονος που εκτίει ποινή κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία και άλλα τέσσερα άτομα που κατηγορούνται για υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών και ληστείες.


    Αμέσως σήμανε συναγερμός και χρειάστηκε η παρέμβαση σωφρονιστικών φυλάκων για να αποτραπούν τα χειρότερα με τους τραυματίες να μεταφέρονται στο νοσοκομείο της Λαμίας. Όλοι τους παραμένουν νοσηλευόμενοι χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

    Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους κοινόχρηστους χώρους της Γ2 πτέρυγας των φυλακών, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, εντοπίστηκαν δύο αυτοσχέδια μαχαίρια, μήκους 18 και 20 εκατοστών, μία μεταλλική ράβδος μήκους 52 εκατοστών και ένα αυτοσχέδιο μεταλλικό κλειδί μήκους 10,5 εκατοστών, τα οποία και κατασχέθηκαν.



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ