16.1 C
Athens
15.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024
More

    Λάρισα: Στη φυλακή ο 26χρονος που χτύπησε με το αυτοκίνητο 62χρονο για να τον εκδικηθεί

    Οδηγήθηκε στη φυλακή ο 26χρονος που παρέσυρε με το ΙΧ του και χτύπησε με κλωτσιές έναν 62χρονο τραυματίζοντάς τον σοβαρά, την Δευτέρα, στην Αμυγδαλέα Λάρισας.

    Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο νεαρός κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και χθες Πέμπτη στην απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα παραδέχθηκε την πράξη του και πως προέβη σε αυτή για λόγους αντιζηλίας, καθώς ήταν θυμωμένος.

    Ωστόσο τόνισε ότι η πρόθεσή του δεν ήταν να του κάνει κακό, παρά μόνον να τον τρομοκρατήσει. Εξάλλου, αποφασίστηκε χθες το μεσημέρι η προφυλάκιση του.


    Σε κρίσιμη κατάσταση ο 62χρονος

    Την ίδια ώρα, ο 62χρονος μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε εξακολουθεί να βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΓΝΛ και μάλιστα σε κρίσιμη ακόμη κατάσταση.

    Υπενθυμίζεται αναφορικά με την υπόθεση πως στην αρχή το περιστατικό καταγράφηκε από την αστυνομία ως ένα τροχαίο ατύχημα με παράσυρση και εγκατάλειψη ατόμου, ενώ στη συνέχεια ο 26χρονος τηλεφώνησε στους αστυνομικούς και τους ζήτησε να παραδοθεί.


    Τι λέει μάρτυρας για το περιστατικό στη Λάρισα

    Σοκαριστική είναι η μαρτυρία κατοίκου που ήταν μπροστά στο συμβάν, τονίζοντας στο onlarissa.gr ότι:

    «Είχε γυρισμένη την πλάτη και δεν έβλεπε το αυτοκίνητο που πήγαινε πάνω του. Είχε ανάψει φωτιά έξω από το σπίτι του, στο πεζοδρόμιο για να ψήσει και πέρασε ο 26χρονος, τον πήρε σβάρνα με το αυτοκίνητο και τον τίναξε πολύ μακριά.

    Σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο του δράστη έπεσε πάνω στο αμάξι του θύματος που ήταν παρκαρισμένο. Αφού τον έσυρε με το αμάξι, ξαναέκανε πίσω και τον ξαναχτύπησε. Όταν το θύμα ήταν αναίσθητο, κατέβηκε ο 26χρονος και τον κλωτσούσε με μανία μέχρι που αποφάσισε να φύγει. Τον άφησε αβοήθητο μέσα στα αίματα.

    Όλος ο δρόμος είχε παντού αίματα. Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο, το θύμα ήταν αναίσθητο και τον πήγανε στο νοσοκομείο. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολα τον έχουν στην εντατική. Η κατάσταση του είναι κρίσιμη, έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σπασμένα πλευρά και γοφούς, τον έχει σακατέψει».



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ