19.7 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024
More

    Η Ένωση Αστυνομικών Σερρών συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Θεολόγο – Τα θέματα που συζητήθηκαν 

    Η Ένωση Αστυνομικών Σερρών συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης, Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Θεολόγο.

    Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν τόσο το αστυνομικό προσωπικό, όσο και σε ολόκληρη τη κοινωνία των Σερρών.

    Η ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει:


    Την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Ένωσής μας, ενόψει και του εορτασμού της μνήμης του Προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου, συναντήθηκε στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Θεολόγο.

    Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν τόσο το αστυνομικό προσωπικό, όσο και σε ολόκληρη τη κοινωνία των Σερρών.


    Ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης εξέφρασε την αμέριστη αγάπη και εκτίμηση του στους Σερραίους Αστυνομικούς, αναγνώρισε το έργο και τις προσπάθειες τους για διατήρηση της ευνομίας στον Νομό Σερρών και δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε δίκαιο αίτημά της Ένωσής μας.

    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σερρών εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας για την φιλοξενία του, την αναγνώριση του έργου και του ρόλου του Έλληνα Αστυνομικού καθώς και για την συμπαράσταση του στα τρέχοντα προβλήματα του κλάδου μας.

    Για το Διοικητικό Συμβούλιο

    Ο Πρόεδρος ΚΟΥΝΙΟΣ Ιωάννης

    Ο Γενικός Γραμματέας ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΟΥ Κων/νος



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ