22.3 C
Athens
21.2 C
Thessaloniki
Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2024
More

    Καμένα Βούρλα: Συνελήφθη για τη δολοφονία της 84χρονης η 50χρονη – Δεν ομολογεί, τα στοιχεία που την «καίνε»

    Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι αστυνομικοί προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση δολοφονίας της 84χρονης γυναίκας στα Καμένα Βούρλα που από το πρωί της Τρίτης ανακρίνουν μία 50χρονη γυναίκα ως τη βασική ύποπτη του εγκλήματος.

    Ενώπιον των Αρχών καταθέτει και ο σύζυγος της 50χρονης, ο οποίος προσήχθη επίσης από τους αστυνομικούς στο πλαίσιο εξιχνίασης της δολοφονίας.

    Η προσαγωγή της ύποπτης για τη δολοφονία έγινε το πρωί από τα Καμένα Βούρλα, όπου η γυναίκα εργαζόταν για άλλη οικογένεια. Οι Αρχές είχαν εστιάσει πάνω της από την πρώτη στιγμή.


    Οι ισχυρισμοί του συζύγου της 50χρονης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε μιλήσει στο Mega, κίνησαν επιπλέον υποψίες αφού οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το ζευγάρι έμενε κανονικά στα Καμένα Βούρλα και μάλιστα η γυναίκα επισκέπτονταν την 84χρονη ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

    Οι ισχυρισμοί του συζύγου της 50χρονης

    «Δεν ξέρω(αν είχε χρήματα). Ούτε κλειδί είχα από την πρώτα από πάνω, εγώ μένω από κάτω. ήταν όμως κυρία. Κυρία με τα όλα της».


    Μετά τη δολοφονία ανέφερε πως η σύζυγός του υπέστη εγκεφαλικό και πως οι δύο τους βρίσκονταν στα επείγοντα του νοσοκομείου της Λάρισας.

    «Εγώ τη σύζυγο την έχω εδώ στα επείγοντα στο νοσοκομείο είμαι. Έχει πάθει εγκεφαλικό».

    Όπως έλεγε τότε, το μυαλό του δεν ήταν δυνατόν να πάει σε κανέναν που θα μπορούσε να έχει διαπράξει ένα τόσο αποτρόπαιο έγκλημα.

    «Ήταν μία κυρία ωραία, είχαμε μία καλή γειτονιά εκεί. Τώρα πώς και τα έγινε δεν ξέρω. Έχουμε χρόνο που δεν μέναμε εκεί απλά πηγαίναμε πέρα δώθε να δούμε το σπίτι».

    Η μεγάλη έρευνα και τα βίντεο ντοκουμέντα

    Οι αστυνομικοί είχαν εστιάσει στη γυναίκα από την πρώτη στιγμή, καθώς ήταν στη λίστα των ατόμων που μπαινόβγαιναν στο σπίτι, γνώριζαν την ηλικιωμένη και επιπλέον φαίνεται να ήξερε, ότι στο διαμέρισμα υπήρχαν χρήματα.

    «Πολύ κρίμα, αλλά τι να κάνω; Αυτά που γνώριζα εγώ τα είπα».

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τη γυναίκα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας να πλησιάζει στο σπίτι της ηλικιωμένης τη μέρα της δολοφονίας και αργότερα να απομακρύνεται. Οι ίδιες κάμερες δεν έπιασαν κανένα άλλο άτομο να πλησιάζει σε αυτό το σπίτι, τις επίμαχες ώρες.

    Το πτώμα εντόπισε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου ένας ξάδερφος της άτυχης γυναίκας. Όπως λέει, ανησύχησε επειδή η 84χρονη είχε να δώσει σημάδια ζωής από την προηγούμενη μέρα και αποφάσισε να ακολουθήσει τους αστυνομικούς στα ενδότερα.

    Όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα είχε μαχαιρωθεί πισώπλατα. Ορισμένες από τις κηλίδες αίματος, είχαν πατηθεί από παπούτσια.

    «Είχε πατημασιές»

    Οι στενοί συγγενείς της 84χρονης έλεγαν από την πρώτη, ότι το θύμα δεν είχε ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν.

    Σημειώνετο ότι η πόρτα του σπιτιού της 84χρονης δεν έφερε ίχνη παραβίασης. Αυτό, σε συνδυασμό με το γεγονός πως πίσω από την εξώπορτα υπήρχε το κλειδί έκανε τις Αρχές να σκεφτούν πως η γυναίκα άνοιξε επειδή γνώριζε το άτομο που την σκότωσε.

    Έχει κατηγορηθεί για μικροκλοπές από τα σπίτια που καθάριζε

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η οικιακή βοηθός φέρεται να έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για μικροκλοπές στα σπίτια πουν εργαζόταν. Ωστόσο, δεν είχαν καταφέρει να το αποδείξουν.

    Ο σύζυγός της οικιακού βοηθού είχε αναφέρει:

    «Αυτά που γνωρίζω τα είπα ό,τι μου είχε πει το έχω πει στην αστυνομία, είχαμε καθίσει και το τι μου έλεγε τα έχω πει στην αστυνομία, εγώ δεν φοβάμαι κανέναν».

    Το παζλ της δραματικής υπόθεσης συμπληρώνεται και οι αξιωματικοί της αστυνομίας που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν πως έχουν φτάσει στην άκρη του νήματος.

    Μέσω… Facebook εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 84χρονης

    Όπως αποκάλυψε o αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος, το εντύπωμα του παπουτσιού της 50χρονης δράστιδος ήταν το καταλυτικό στοιχείο στην υπόθεση που απέδειξε την εμπλοκή της, το οποίο και προέκυψε από τη Διεύθυνση Χημικών Εξετάσεων των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

    Συγκεκριμένα, οι Αρχές εντόπισαν στο σημείο της δολοφονίας αποτύπωμα παπουτσιού με αίμα. Βάσει αυτού κατόρθωσαν να εντοπίσουν από το περίγραμμα το παπουτσιού το μέγεθος, αλλά και τον τύπο του υποδήματος.

    Αρχικά, είδαν από την κάμερα την 50χρονη τύπο παπουτσιού που ταυτιζόταν με το εύρημα. Στη συνέχεια εντόπισαν φωτογραφία στο Facebook που είχε αναρτήσει η 50χρονη, στην οποία φαινόταν το συγκεκριμένο παπούτσι.

    Ωστόσο, η 50χρονη είχε φροντίσει να εξαφανίσει τα παπούτσια αυτά όταν ερωτήθηκε από τις Αρχές.

    Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι η 50χρονη πιθανότατα επιχείρησε να κλέψει τα χρήματα που είχε η 84χρονη. Ένα άλλο σενάριο αναφέρει πως η 84χρονη αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής από την δράστιδα και την κάλεσε να μιλήσουν, η απειλή όμως πως θα μιλήσει στην αστυνομία ίσως να πυροδότησε τη δολοφονία της.



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ