23.8 C
Athens
22.1 C
Thessaloniki
Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
More

    Χωρίς τέλος το θρίλερ με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα: Τα ερωτήματα και το ξέσπασμα της 24χρονης που λέει «δεν είμαι η νέα Πισπιρίγκου!»

    Απαντήσεις για το θρίλερ με τα νεκρά βρέφη στην Αμαλιάδα ψάχνουν οι Αρχές. Η 24χρονη που αποτελεί τον κοινό παρανομαστή στα περιστατικά δηλώνει ότι δεν είναι η νέα Πισπιρίγκου ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και τα ερωτήματα παραμένουν πολλά.

    Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα μετά τον θάνατο του τελευταίου βρέφους, ενός αγοριού 15 μηνών, που έφυγε από τη ζωή στις 5 Αυγούστου ενώ η Ειρήνη Μουρτζούκου ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Η 24χρονη έχασε τα δύο της παιδιά πριν από δύο χρόνια και ήταν συγκάτοικος και φίλη της μητέρας του μικρού Παναγιωτάκη που πέθανε.

    Την ώρα που πολλά είναι τα ερωτήματα παραμένουν ακόμη αναπάντητα, η ίδια συνεχίζει να δηλώνει αθώα και να υποστηρίζει πως ο μικρός Παναγιώτης ήταν ζωντανός όταν έφτασε στο νοσοκομείο.


    «Δεν κατηγορούμαι. Εγώ ήμουν η πρώτη που ζήτησα με την κατάθεση μηνυτήρια αναφορά προς τον κύριο εισαγγελέα να διερευνηθεί ο θάνατος του δύο μηνών παιδιού μου. Περιμένω μέχρι σήμερα να μου πουν ποια είναι η αιτία θανάτου των δύο παιδιών μου. Δεν είμαι η νέα Πισπιρίγκου όπως κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν», αναφέρει η 24χρονη.

    «Δεν πεθάνανε στα χέρια μου και όταν πεθαίνει ένας άνθρωπος πρώτα ελέγχεται και μετά γίνεται ότι γίνεται. Άμα πεθάνει αύριο ένα παιδί τι θα πούνε εγώ φταίω; Εδώ δεν ξέρω εγώ από τι έχει φύγει το παιδί μου ακόμα και ψάχνω και βγαίνει η κάθε μία να μου πει εμένα ότι της σκότωσα το παιδί και ο άλλος ότι έχω εγώ ευθύνη για τα δικά μου τα παιδιά», υποστηρίζει η Ειρήνη Μουρτζούκου.


    Μπαλάσκας: Δεν υπάρχουν ύποπτοι και κατηγορούμενοι

    «Μέχρι στιγμής δεν πάει κάπου η έρευνα. Όλοι συζητούν αυτό το θέμα διότι εάν είναι συμπτώσεις όλα αυτά, τότε μιλάμε για κάτι το πρωτόγνωρο παγκοσμίως. Η ΕΛ.ΑΣ. Είχε ερευνήσει την υπόθεση, είχε κάνει ξεχωριστό φάκελο για κάθε παιδί και τα είχε παραδώσει. Είχε “κλείσει” από την αστυνομία. Δεν υπάρχουν ένοχοι και κατηγορούμενοι. Υπάρχει εισαγγελική έρευνα» επεσήμανε το πρωί της Κυριακής 27/10 μιλώντας στο Mega ο Σταύρος Μπαλάσκας.

    «Εάν διαταχθεί η αστυνομία να κάνει εκ νέου έρευνα τότε θα είναι διαφορετικά τα πράγματα» συμπλήρωσε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής.



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ