20 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024
More

    Τραγωδία στην Ορεστιάδα: Ανατράπηκε αυτοκίνητο που μετέφερε μετανάστες – Δύο νεκροί

    Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους το πρωί του Σαββάτου, 26/10 στην επαρχιακή οδό Μάνδρας – Μικρού Δερείου στην Ορεστιάδα μετά την ανατροπή αυτοκινήτου που μετέφερε μετανάστες.

    Οι αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας έκαναν σήμα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που κινούνταν στην οδό, ο οδηγός όμως δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

    Το όχημα εντοπίσθηκε στην επαρχιακή οδό Μάνδρας – Μικρού Δερείου να έχει εκτραπεί της πορείας του και να έχει ανατραπεί σε παρακείμενο αγρό.


    Από το ατύχημα, όπως μεταδίδει το thestival.gr τραυματίσθηκαν θανάσιμα ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα οκτώ μη νόμιμους μετανάστες, εκ των οποίων ο ένας τραυματίσθηκε επίσης θανάσιμα.

    Οι τραυματίες και τα δύο άτομα που έχασαν τη ζωή τους μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου.


    Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός – διακινητής στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ για το όχημα μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών είχε δηλωθεί κλοπή την 18/10/2024 σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

    Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων το ανωτέρω όχημα και τρία κινητά τηλέφωνα. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.



    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ