8 C
Athens
7.3 C
Thessaloniki
Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025
More

    Καλάβρυτα: Άγνωστοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ – Αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό

    Ένα μηχάνημα ΑΤΜ, το οποίο ήταν εγκατεστημένο στο κτίριο του δημαρχείου στην Κλειτορία των Καλαβρύτων, ανατίναξαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/2) δύο άγνωστοι δράστες και στην συνέχεια κατάφεραν να αφαιρέσουν, άγνωστο μέχρι τώρα, χρηματικό πόσο.

    Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, έφθασαν έξω από το δημαρχείο με δύο αυτοκίνητα και στην συνέχεια τοποθέτησαν και πυροδότησαν εκρηκτικό μηχανισμό.

    Αμέσως μετά την έκρηξη οι δράστες αφαίρεσαν από το ΑΤΜ άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν.

    Στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιεί η Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών, συλλέγει στοιχεία από τον τόπο της έκρηξης, ενώ μέχρι τώρα έχουν βρεθεί δύο κομμάτια από σίδηρο και 20 ευρώ.

    Παράλληλα, αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.




    guest
    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ