11.4 C
Athens
8 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
More

    Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 72χρονη στο Ναύπλιο που μαχαίρωσε και σκότωσε ληστή

    Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε η 72χρονη γυναίκα στο Ναύπλιο, η οποία το απόγευμα της Τετάρτης (26/2), στο χωριό Παναρίτη, μαχαίρωσε και σκότωσε έναν 50χρονο διαρρήκτη που αποπειράθηκε να μπει στο σπίτι της.

    Η 72χρονη γυναίκα στο Ναύπλιο, σύμφωνα με το anagnostis.org, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και με σύμφωνη εντολή ανακριτή και εισαγγελέα, αφού απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών Αρχών.

    Οι δικαστικές Αρχές, λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, έκριναν ότι δεν συντρέχουν λόγοι προσωρινής κράτησης.

    Ωστόσο, επέβαλαν στην ηλικιωμένη τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ