15 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Ηλεία: Τραυματισμός Αξιωματικού της 117 Πτέρυγας Μάχης από έκρηξη – Μεταφέρεται στο 251 ΓΝΑ

    ​Την Παρασκευή (11/4) και ώρα 10:30, Αξιωματικός ειδικότητας Τεχνικού Οπλουργού (ΤΟΠ), της 117 Πτέρυγας Μάχης (117ΠΜ), από έκρηξη κατά την διάρκεια εξουδετέρωσης κατασχεμένων κροτίδων της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Πεδίο Βολής Παλαιοχωρίου του Νομού Ηλείας, τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

    ​Ο εν λόγω Αξιωματικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, συνοδευόμενος από προσωπικό της 117ΠΜ.

    Έπειτα από αξιολόγηση του περιστατικού από τους αρμόδιους ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι δεν συντρέχει κίνδυνος για την υγεία του.

    Κατόπιν συνεννόησης με το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, μεταφέρεται συνοδευόμενος από ιατρικό προσωπικό της Μονάδας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για περαιτέρω εξετάσεις.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ