10.7 C
Athens
8.1 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025
More

    Ηράκλειο: 43χρονος Γάλλος ύποπτος για εξτρεμισμό συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης»

    Στο αεροδρόμιο «Ν. Καζαντζάκης» αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Aερολιμένα, «μπλόκαραν» με διεθνές ένταλμα σύλληψης, έναν 43χρονο Γάλλο, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες εμφανιζόταν να κάνει διακοπές με τη σύζυγό του στην Κρήτη.

    Ο 43χρονος συνελήφθη με διεθνές ένταλμα που είχε εκδοθεί από τη Βοσνία- Ερζεγοβίνη για ληστεία, ωστόσο, φέρεται να βρίσκεται σε λίστα υπό παρακολούθηση ατόμων, υπόπτων για υποθέσεις εξτρεμισμού, λόγω του ότι έχει σπαστεί τα τελευταία χρόνια το Ισλάμ, όπως αναφέρει το cretalive.

    Η σχετική πληροφορία είχε φτάσει εμπιστευτικά τα τελευταία 24ωρα στη διάθεση της τοπικής ΕΛ.ΑΣ που, τελικά, κατάφερε να τον εντοπίσει λίγο πριν τη φυγή του από την Κρήτη, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ