12.1 C
Athens
7.4 C
Thessaloniki
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2025
More

    Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν κλοπές στη Θέρμη – 13.000 ευρώ η λεία των δραστών

    Στην ταυτοποίηση πέντε ατόμων για κλοπές από οχήματα και μία οικία προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη.

    Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θέρμης, έπειτα από μεθοδική και επιστάμενη έρευνα σχημάτισαν δικογραφίες, κατά περίπτωση, σε βάρος πέντε ημεδαπών, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες πέντε πέντε περιπτώσεων κλοπών από οχήματα και μίας μίας περίπτωσης κλοπής από οικία.

    Οι κλοπές τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα από Φεβρουάριο έως Μάρτιο του 2023 στην ευρύτερη περιοχή της Θέρμης.

    Οι δράστες αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 13.000 ευρώ, καθώς και χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα προσωπικά αντικείμενα.

    Όπως αναφέρει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ