14.2 C
Athens
13.5 C
Thessaloniki
Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2025
More

    ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο πιο δυνατός θα επιβιώνει πάντα»

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Παύλος Μαρινάκης, ανακοίνωσε πως ο προγραμματισμένος τρίτος τελικός δεν θα πραγματοποιηθεί και τόνισε πως την ίδια μέρα θα λάβει χώρα στο Υφυπουργείο Αθλητισμού συνάντηση των διοικούντων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού ώστε να βρεθούν λύσεις για να πέσουν οι τόνοι και να συνεχιστεί το πρωτάθλημα κανονικά.

    Η πρώτη αντίδραση μετά τις αποφάσεις της κυβέρνησης, ήρθε από πλευράς Παναθηναϊκού με ένα ποστάρισμα γεμάτο… νόημα, που έχει ξεκάθαρη αγωνιστική χροιά.

    «Παρά τις δυσκολίες, ο πιο δυνατός θα επιβιώνει πάντα», γράφει η ΚΑΕ.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)



    2 ΣΧΟΛΙΑ

    2 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια
    Trifilis Panathas
    6 months ago

    Με τους κομπλεξικός δεν μπορείς να παίζεις τίμιο μπάσκετ, ο ακατανομαστη ομάδα που έχει δημιουργήσει διώχνεις και εχθές με πολλά αθλητικά σοματια γιατί τα θέλει όλα δικά του, αξίζει δεν αξίζει, συν τις άλλες έχουν την εύνοια του κράτος,,, είσαι γαυρος κερδίζεις.

    Trifilis Panathas
    6 months ago

    Διχωνιες και εχθρες

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ