14.3 C
Athens
15 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε η ορειβάτισσα στον Όλυμπο

    Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου (19/7) για τις αρχές, όταν ενημερώθηκε το Πυροσβεστικό Σώμα για περιστατικό τραυματισμού γυναίκας στον Όλυμπο, κοντά στο καταφύγιο «Πριόνια».

    Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο ορειβατικό μονοπάτι Ε4, στη διαδρομή που συνδέει το καταφύγιο «Πριόνια» με το «Σπήλιος Αγαπητός», μία ιδιαίτερα δημοφιλή αλλά απαιτητική διαδρομή για πεζοπόρους και ορειβάτες.

    Στο σημείο έσπευσαν άμεσα 14 πυροσβέστες από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Λιτοχώρου και Κατερίνης, καθώς και διασώστες της Ορειβατικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) της 2ης Ε.Μ.Α.Κ.

    Οι διασώστες κατάφεραν να φτάσουν γρήγορα κοντά στη γυναίκα, την ακινητοποίησαν με προσοχή και την μετέφεραν σε σημείο προσβάσιμο από όχημα. Εκεί ανέλαβε η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της σε νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθεί η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

    Οι συνθήκες υπό τις οποίες τραυματίστηκε η γυναίκα παραμένουν αδιευκρίνιστες, ενώ οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ