Φυλακές Κορυδαλλού: Στο νοσοκομείο η Ειρήνη Μουρτζούκου – Της επιτέθηκε η μητέρα του τρίχρονου Άγγελου

Η προφυλακισμένη για την δολοφονία τουλάχιστον τεσσάρων βρεφών, Ειρήνη Μουρτζούκου δέχθηκε επίθεση στις φυλακές Κορυδαλλού, οπού κρατείται προσωρινά, από την μητέρα του 3χρονου Άγγελου, η οποία κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό και τη φρικτή κακοποίηση του παιδιού τους μαζί με τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του STAR η επίθεση της μητέρας του Άγγελου στην Ειρήνη Μουρτζούκου έγινε το περασμένο Σάββατο (26/7).

Φέρεται να της επιτέθηκε με σπασμένα τζάμια, τραυματίζοντας την στο πρόσωπο.

Η Ειρήνη Μουρτζούκου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να δεχθεί τις πρώτες βοήθειες για τα τραύματά της. Αξίζει να σημειωθεί πως η 25χρονη από την ώρα που πέρασε τις πόρτες των φυλακών δεχόταν απειλές, κυρίως λεκτικές.

Η μητέρα του τρίχρονου Άγγελου έχει τοποθετηθεί σε καθεστώς απομόνωσης ύστερα από την επίθεση που πραγματοποίησε απέναντι στην Μουρτζούκου.

 



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ