Βόλος: Αυτός είναι ο τραγουδιστής που συνελήφθη έπειτα από επεισόδιο με αστυνομικούς

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του Α.Τ. Αλμυρού σε τραγουδιστή που έδωσε συναυλία στη Νέα Αγχίαλο το βράδυ της Τρίτης (29/7).

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί βεβαίωσαν παραβάσεις για παράνομη στάθμευση σε αυτοκίνητα και ένα από τα οχήματα ήταν του τραγουδιστή (Γ.Π.).

Το χρονικό

Ο τραγουδιστής όταν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς πήγε στο σημείο άρχισε να τους βρίζει λέγοντας ότι στάθμευσε εκεί γιατί μετέφερε ηχεία.

Όταν οι αστυνομικοί τον έβαλαν στο περιπολικό για να τον μεταφέρουν στο ΑΤ Αλμυρού εκείνος εξακολούθησε να τους βρίζει.

Τελικά συνελήφθη για βία κατά υπαλλήλων και εξύβριση χθες οδηγήθηκε στα Δικαστήρια και ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί αύριο Παρασκευή (1/8), όπως αναφέρει το magnesianews.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

1 ΣΧΟΛΙΟ

1 Σχόλιο
Oldest
Newest
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
11 months ago

πρεπει να σεβομαστε, κανεις δεν ξεκιναει την βαρδια σαν αστυνομικος και να θελει να μπλεξει σε τετοια περιστατικα ουτε εχει προηηγουμενα με κανενα , οι εξαιρεσεις αστυνομικων λογω κακης συμπεριφορας ισως σε καποιες περιπτωσεις δεν ειναι ο κανονας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ