Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης συνεχίζει για ακόμη μία χρονιά την πρωτοβουλία της να στηρίζει έμπρακτα τα μέλη της και τις οικογένειές τους, προσφέροντας δωρεάν προγύμναση για τις αθλητικές δοκιμασίες των υποψηφίων.
Η δράση αφορά τα τέκνα των μελών της Ένωσης, που θα συμμετάσχουν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις για τις Σχολές της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και τις Στρατιωτικές Σχολές κατά το σχολικό έτος 2025-2026 (έτος γέννησης 2008).
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να προσφέρει οικονομική ελάφρυνση στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την προετοιμασία των νέων υποψηφίων με έμπειρους εκπαιδευτές.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για συμμετοχή, τα μέλη μπορούν να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο Χρήστο Τουφάκη (6976171900) ή τον Γενικό Γραμματέα Παναγιώτη Πεζικίδη (6947907640).