16.3 C
Athens
12.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2025
More

    Εξέλιξη στο θρίλερ με τον εγκλωβισμένο στη Λάρισα: Οι άνδρες της ΕΜΑΚ προσέγγισαν τον 53χρονο και του χορήγησαν οξυγόνο

    Καρπούς φαίνεται πως αποδίδει η προσπάθεια των ανδρών της 8ης ΕΜΑΚ να προσεγγίσουν τον εγκλωβισμένο 53χρονο άνδρα στη σπηλιά, σε σημείο που βρίσκεται κοντά στο επαρχιακό οδικό δίκτυο μεταξύ Γόννων και Καλλιπεύκης στη Λάρισα.

    Κατά νεότερες πληροφορίες στο σημείο βρέθηκαν τέσσερις συνολικά άνδρες οι οποίοι πιθανόν και να έσκαψαν δημιουργώντας ένα αυτοσχέδιο «λαγούμι» μήκους 22 με 25 μέτρων αναζητώντας λίρες.

    Οι πυροσβέστες μαζί με γιατρό προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν και του χορήγησαν οξυγόνο, με τον 53χρονο να ανταποκρίνεται.

    Την ίδια ώρα, στο Κέντρο Υγείας Γόννων μεταφέρθηκε ένας ακόμη από τους συμμετέχοντες στις έρευνες για λίρες, ο οποίος φέρεται να υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

    larisa 30 9

    Κάτοικοι της περιοχής περιέγραψαν μία παρέα τεσσάρων ατόμων που το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν στο σημείο στήνοντας ένα μικρό «εργοτάξιο».

    Στο σημείο υπήρχε μία σπηλιά και φέρεται οι τέσσερις να επιχείρησαν να διανοίξουν μέσα στη σπηλιά μία μεγαλύτερη σήραγγα. Υπενθυμίζεται πως οι άλλοι δύο της «ομάδας» των χρυσοθήρων εγκατέλειψαν το σημείο και αναζητούνται.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ