14.6 C
Athens
12.4 C
Thessaloniki
Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025
More

    Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις Αφγανοί κατηγορούμενοι για βιασμό 6χρονου – Ανακάλεσε η μητέρα του παιδιού

    Ελεύθεροι με όρους αφέθηκαν οι τρεις Αφγανοί, ηλικίας 19, 25 και 22 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν για σεξουαλική κακοποίηση ενός 6χρονου, μέσα σε δομή προσωρινής φιλοξενίας αιτούντων άσυλο, στο Βαγιοχώρι Θεσσαλονίκης.

    Κατά τις απολογίες τους, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν όσα τους αποδίδονται. Ισχυρίστηκαν ότι απλά έπαιζαν με τον 6χρονο και ότι σε καμία περίπτωση δεν κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, η μητέρα του ανήλικου πήρε πίσω όσα είχε καταγγείλει αρχικά περί βιασμού του γιου της από τους τρεις κατηγορούμενους.

    Έκανε λόγω για σκευωρία που έστησε ο πρώην σύντροφός μιας συγγενούς της η οποία διατηρεί πλέον σχέση με έναν από τους κατηγορούμενους.

    Θεσσαλονίκη: Τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

    Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή- εισαγγελέα, οι τρεις Αφγανοί αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ τους επιβλήθηκαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα, κάθε μήνα και μη προσέγγιση του 6χρονου σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων.

    Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ