Πλήθος κόσμου στο άτυπο μνημείο των Τεμπών στο Σύνταγμα (εικόνες)

Λίγο μετά το τέλος της μαθητικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στην Αθήνα, τα βλέμματα στράφηκαν προς το άτυπο μνημείο μπροστά από τη Βουλή, όπου είναι χαραγμένα τα ονόματα των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών.

Πλήθος πολιτών που παρακολούθησε την παρέλαση, συγγενείς θυμάτων, αλλά και τουρίστες, άρχισαν να πλησιάζουν το σημείο για να αφήσουν ένα λουλούδι, μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη προκειμένου να αποδώσουν φόρο τιμής στις αδικοχαμένες ψυχές.

tempi syntagma 28 10 2 tempi syntagma 28 10 3 tempi syntagma 28 10 4 tempi syntagma 28 10

Στο σημείο παρευρέθηκε και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε προηγουμένως παρακολουθήσει την παρέλαση συνοδευόμενη από την Αλεξάνδρα Σάντα, κόρη του μεγάλου αντιστασιακού Λάκη Σάντα και είχε καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Η τελετή εξελίχθηκε με ήρεμο και συγκινητικό κλίμα, με τους παρευρισκόμενους να τιμούν τη μνήμη των θυμάτων με σεβασμό.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ