12.6 C
Athens
11.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
More

    Πειραιάς: Καταγγελία για σοβαρό περιστατικό βίας – «Δεν έρχομαι μέσα στο αμάξι γιατί θα με χτυπήσεις και άλλο» (βίντεο)

    Μια γυναίκα σταμάτησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στον Πειραιά, προκειμένου να κατεβεί ο σύντροφός της, ο οποίος φέρεται να τη χτυπούσε.

    Το σοκαριστικό ντοκουμέντο ακούγονται οι κραυγές τις κοπέλας ενώ φαίνονται περαστικοί οι οποίοι έχουν πλησιάσει στο σταθμευμένο αυτοκίνητο να δουν τι συμβαίνει.

     

    Τα λόγια της γυναίκας έχουν ως εξής: «Τώρα (θα φύγεις). Όχι την μπουνιά εδώ. Βγες από το αυτοκίνητο τώρα. Δεν είμαι η γυναίκα σου ποτέ δεν θα γίνω η γυναίκα σου.

    Θα πάρω την αστυνομία τώρα. Δεν αντέχω. Τι να ντρέπομαι με αυτά που μου έχεις κάνει, τι να ντρέπομαι;

    Δεν έρχομαι (μέσα στο αμάξι). Φύγε έξω τώρα».

    Στο ενδιάμεσο μια μάρτυρας λέει: «Κοπέλα μου πάρε τους γονείς σου να φύγεις» και η κοπέλα απάντησε: «Δεν φύω πουθενά, βγες από το αμάξι μου τώρα, τώρα και να δεις τι θα σου κάνω.

    Κατέβα τώρα κάτω είπα. Δεν έρχομαι μέσα γι’ αυτό θα με χτυπήσεις και άλλο, κατέβα κάτω τώρα».

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κοπέλα είχε μαυρισμένο μάτι γεγονός που υποδεικνύει ι ότι είχε χτυπηθεί το τρέχον διάστημα ενώ όταν μάρτυρες ρώτησαν τον σύντροφό της αν την χτύπησε εκείνος απάντησε ότι: «Της έκανα απλά ένα έτσι» θέλοντας να δηλώσει με χειρονομίες ότι τη χτύπησε ελαφρώς.

    Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό που σημειώθηκε στον Πειραιά, αλλά έφτασε στο σημείο όταν το αυτοκίνητο είχε φύγει ενώ η κοπέλα σύμφωνα με τους περαστικούς ξαναμπήκε στο αμάξι.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ