back to top
15.2 C
Athens
11.3 C
Thessaloniki
Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2026
More

    Κολωνάκι: Ληστές εισέβαλαν στο διαμέρισμά ηλικιωμένης – Την έδεσαν και άρπαξαν κοσμήματα αξίας 10.000 ευρώ

    Εφιαλτικές στιγμές έζησε στις 2.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (9/2) μια 85χρονη στο Κολωνάκι, όταν δύο άνδρες εισέβαλαν στο διαμέρισμά της με σκοπό τη ληστεία.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δράστες μπήκαν στο σπίτι από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και βρέθηκαν μπροστά στην ηλικιωμένη. Πριν προλάβει να αντιδράσει, την ακινητοποίησαν και της έδεσαν τα πόδια με ταινία.

    Στη συνέχεια ερεύνησαν τον χώρο και άρπαξαν κοσμήματα αξίας περίπου 10.000 ευρώ, καθώς και προσωπικά της αντικείμενα. Έπειτα τράπηκαν σε φυγή, ενώ λίγη ώρα αργότερα η 85χρονη κατάφερε να λυθεί.

    Η γυναίκα μετέβη σε κοντινό καφέ, όπου ζήτησε βοήθεια, και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

    Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Συντάγματος.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ