Έβρος: Συνελήφθησαν δύο διακινητές που μετέφεραν παράνομους μετανάστες

Στη σύλληψη δύο διακινητών οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της Χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες προχώρησαν οι Αρχές σε Έβρο και Ροδόπη.

Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθησαν την Τετάρτη σε περιοχές του Έβρου και της Ροδόπης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Ροδόπης και Ορεστιάδας, δύο αλλοδαποί διακινητές.

Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, το πρωί, στην Εθνική οδό Ορμενίου – Αρδανίου, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, συνέλαβαν μία αλλοδαπή διακινητή, διότι την εντόπισαν να οδηγεί ΙΧΕ αυτοκίνητο και να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της Χώρας τρεις μη νόμιμους μετανάστες.

Στη δεύτερη περίπτωση, το μεσημέρι, σε επαρχιακή οδό της Ροδόπης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας ΙΧΕ αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα δέκα μη νόμιμους μετανάστες.

Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα και κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και Σαπών.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ