ΓΑΔΑ: Συνελήφθη ο Σουδανός που απειλούσε να ανατιναχτεί – Είχε δύο αληθινές χειροβομβίδες μαζί του

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της 6ης Μαρτίου έξω από το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), όταν ένας 48χρονος Σουδανός εμφανίστηκε μπροστά στη σκοπιά και απείλησε ότι διαθέτει εκρηκτικά, λέγοντας ότι θα τους τινάξει στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας φαίνεται να είναι ψυχικά ασθενής, ενώ είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. Παράλληλα, θα ακολουθήσει έρευνα στο σπίτι του.

Είχε μαζί του σακίδιο πλάτης, μέσα στο οποίο βρέθηκε δοχείο που περιείχε δύο χειροβομβίδες, ενώ στο χέρι του κρατούσε ακόμη μία.

Μάλιστα, οι δύο ήταν κανονικές, καθώς πρόκειται για αμυντικές χειροβομβίδες m75 τσεχικής προέλευσης, πλήρως λειτουργικές και ασφαλισμένες καλώς. Η τρίτη δεν ήταν λειτουργική.

Ο ίδιος ζητούσε να μιλήσει με κάποιον στο τηλέφωνο, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να του αποσπάσουν την προσοχή και προχώρησαν στη σύλληψή του.

gada1

ΓΑΔΑ: Ελεγχόμενη έκρηξη στο σακίδιο του Σουδανού

Οι αρχές προχωρούν σε ελεγχόμενη έκρηξη στο σακίδιο που είχε μαζί του ο άνδρας που προκάλεσε συναγερμό έξω από τη ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρίσκεται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα και γνωρίζει ελληνικά.

gada2

Όπως αναφέρεται, δεν φαίνεται να έχει κριτική σκέψη και αντίληψη, γεγονός που τον καθιστούσε επικίνδυνο.

Παράλληλα, έχει συλληφθεί δεκάδες φορές στο παρελθόν για κατοχή ναρκωτικών.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ