Οργισμένη η κόρη του Μητσοτάκη για fake news πως έφυγε με τζετ από το Ντουμπάι: «Ξεφτίλα χωρίς όρια»

Η Σοφία Μητσοτάκη, κόρη του πρωθυπουργού, απάντησε με ανάρτηση στα social media, σε δημοσίευμα που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και το οποίο υποστηρίζει ότι επέστρεψε από το Ντουμπάι με ιδιωτικό τζετ.

Αναρτώντας δημοσίευμα ελληνικής ειδησεογραφικής ιστοσελίδας, που αναπαρήγαγε πως «δραπέτευσε με ιδιωτικό τζετ από το Ντουμπάι», η Σοφία Μητσοτάκη έκανε λόγο για παραπληροφόρηση.

Ειδικότερα, η προαναφερθείσα ιστοσελίδα ανέφερε πως η μεταφορά της κόρης του πρωθυπουργού από την πρωτεύουσα των ΗΑΕ, έγινε δημόσια δαπάνη, με την πτήση να κοστίζει 50.000 ευρώ.

Στην απάντησή της, η κα Μητσοτάκη αναφέρει: «Ήθελα να ήξερα ποιος κρύβεται πίσω από τη διασπορά τέτοιον fake news, και με τόση ευκολία αναπαράγει ανακριβείς πληροφορίες.

Προγραμματισμένη πτήση επαναπατρισμού της Aegean πήρα από το Ομάν, μαζί με πολλούς άλλους Έλληνες που είχαν ζητήσει να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Μάλιστα, ήταν η πέμπτη πτήση επαναπατρισμού από την περιοχή, όχι η πρώτη, ούτε η δεύτερη.

Είναι πραγματικά αδιανόητη η προσβολή που νιώθω βλέποντας να διακινούνται τόσο ανυπόστατες πληροφορίες. Αν το συγκεκριμένο σάιτ δεν κρυβόταν πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου, θα είχα ήδη κινηθεί νομικά. Η ξεφτίλα, δυστυχώς, δεν έχει όρια».

sofia mitsotaki.jpg



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ