Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου (7/3) 34χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων 477 γραμμάρια κοκαΐνης και 50 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 7-3-2026 στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, κατόπιν συνεργασίας αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ./Γ.Α.Δ.Α. και του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α., 34χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αναφορικά με τη δράση του 34χρονου στην διακίνηση ναρκωτικών ουσιών έχοντας ως ορμητήριο διαμέρισμα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, εντοπίστηκε ο κατηγορούμενος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.
Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα από κοινού με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην κατοχή του και στο εν λόγω διαμέρισμα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- -477- γραμμ. κοκαΐνης,
- -50- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
- -2- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και
- συσκευή πλαστικοποίησης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
