Ισραήλ: «Fake news του Ιράν ότι ο Νετανιάχου δολοφονήθηκε»

Το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού απέρριψε τους ισχυρισμούς που κυκλοφορούσαν στα social media και υπονοούσαν ότι ο Μπενιαμίν Νετανιάχου δολοφονήθηκε σε αντίποινο του Ιράν μετά τη δολοφονία του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αλί Χαμενεϊ.

Ανταποκριτής του Anadolu ρώτησε το γραφείο του πρωθυπουργού εάν θα προβεί σε κάποια δήλωση σχετικά με τους «αυξανόμενους ισχυρισμούς στα social media περί δολοφονίας του Νετανιάχου».

«Αυτά είναι ψευδείς ειδήσεις. Ο πρωθυπουργός είναι μια χαρά».

Τον αποκάλεσαν «εγκληματία και δολοφόνο των παιδιών», ορκίζοντας πως θα τον καταδιώξουν με όλη τους τη δύναμη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ από την άλλη, άφησε υπόνοιες πως και ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ, ο νέος ανώτατος ηγέτης του Ιράν, είναι νεκρός. Ζήτησε πως στην περίπτωση που είναι ζωντανός, να παραδοθεί.

 



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ