Κρήτη: Εντοπίστηκε και τρίτη λέμβος με μετανάστες στους Καλούς Λιμένες – Διασώθηκαν συνολικά 94 άτομα

Τρεις διαφορετικές επιχειρήσεις διάσωσης και μεταφοράς μεταναστών πραγματοποιήθηκαν σε θαλάσσιες περιοχές νότια των Καλών Λιμένων στην Κρήτη τη νύχτα του Μεγάλου Σαββάτου.

Πρόκειται συνολικά για 94 μετανάστες που αναμένεται να μεταφερθούν στους Καλούς Λιμένες Κρήτης και από εκεί σε χώρο προσωρινής παραμονής στο Ηράκλειο.

Στο πρώτο περιστατικό, σκάφος της δύναμης Frontex με τη συνδρομή drone εντόπισε 44 ναυτικά μίλια νότια των Καλών Λιμένων λέμβο με 34 άτομα, ενώ με λίγη ώρα διαφορά εντοπίστηκε από ναυαγοσωστικό του Λιμενικού και drone, μια δεύτερη λέμβος με 22 άτομα σε θαλάσσια περιοχή 45 ν.μ νοτιοανατολικά των Καλών Λιμένων.

Η τρίτη λέμβος στην οποία επέβαιναν 35 άτομα, εντοπίστηκε από σκάφος της δύναμης FRONTEX και drone, περίπου στα 55 ν.μ επίσης νοτιοανατολικά των Καλών Λιμένων.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ