Κεφαλονιά: Μαρτυρία-«κλειδί» για τον 23χρονο μετά τον θάνατο της 19χρονης, «έψαχνε ταραγμένος ταξί» – Τα ευρήματα στο μοιραίο δωμάτιο

Αποκαλυπτικά είναι τα ευρήματα στο δωμάτιο που πέρασε τις τελευταίες στιγμές η 19χρονη Μυρτώ, η οποία εντοπίστηκε νεκρή σε πλατεία στην Κεφαλονιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 19χρονη, κατά τις τελευταίες ώρες της ζωής της, ήταν αναίσθητη και πέρναγε επιληπτικές κρίσεις για περίπου μια ώρα εντός του δωματίου, το οποίο βρίσκεται σε ξενοδοχείο που είχε κλείσει και πληρώσει η ίδια.

Όπως αναφέρει το Mega, ο φίλος της 19χρονης, ο οποίος μαζί με τον πρώην αρσιβαρίστα και τον άλλο δράστη βρίσκονταν στο δωμάτιο το μοιραίο βράδυ, φέρεται να προσπάθησε να εξαφανίσει όλα τα ίχνη από τον χώρο.

Στο δωμάτιο ωστόσο οι Αρχές εντόπισαν:

  • μέρη από τις τεχνητές βλεφαρίδες της 19χρονης
  • δύο κηλίδες στα σεντόνια όπου θα γίνει ανάλυση από ειδικούς
  • δύο λευκές πετσέτες, η μια με μια κηλίδα

Τα υπόλοιπα ευρήματα βρέθηκαν στην τουαλέτα του δωματίου του ξενοδοχείου.

Συγκεκριμένα, η ΕΛ.ΑΣ αναφέρει ότι βρέθηκε μια κηλίδα στον τοίχο – πιθανότατα αίματος – και ακόμη μια πετσέτα με κηλίδα αίματος.

Κεφαλονιά: Αποκαλυπτική μαρτυρία για τον 23χρονο φίλο της 19χρονης

Μαρτυρία κλειδί, για τον 23χρονο φίλο της Μυρτούς, έδωσε στο «Live News» ο άνθρωπος στον οποίο ο κατηγορούμενος απευθύνθηκε για βοήθεια τη μοιραία νύχτα της 14ης Απριλίου στην Κεφαλονιά, στο Αργοστόλι.

«Ήρθε κατά τις 06:10. Μου ζήτησε να του καλέσω ταξί, Του είπα να πάρει το σταθερό και να καλέσει ο ίδιος ταξί. Μετά από λίγο άκουσα – αν άκουσα καλά – ότι ήθελε να καλέσει ταξί για να πάει στον Πόρο και όταν ξαναήρεθε μου άφησε το σταερό τηλέφωνο και έφυγε», είπε αρχικά ο μάρτυρας.

Και συνέχισε λέγοντας: «Εγώ δεν τον ξέρω, δεν τον έχω ξαναδεί ποτέ μου. Όταν ήρθε όμως, με τον τρόπο που μιλούσε φάνηκε σαν να ήθελε να δείξει ότι όλα είναι ΟΚ. Αλλά φαινόταν ταραγμένος γιατί έπαιρνε το κινητό, κοιτούσε το κινητό για να βρει το τηλέφωνο και να πάρει στο σταθερό.

Το κινητό που είχε στο χέρι του, ήταν ένα iPhone άσπρο αν θυμάμαι καλά», δήλωσε ο μάρτυρας.

Ξεσπά η ετεροθαλής αδελφή της Μυρτούς: «Κρίνουμε ένα παιδί από το τι έκανε στα χείλη του;»

Νωρίτερα σήμερα, η ετεροθαλής αδελφή της Μυρτούς, ξέσπασε στον «αέρα» για τα κακόβουλα σχόλια που δέχεται η οικογένειά τους για την εμφάνιση της αδελφής της.

Η αδελφή της ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό το παιδάκι ο μπαμπάς μου θα το πάει με το νυφικό να παντρευτεί τον χάρο και αντί να κοιτάμε αυτό, κοιτάμε τι και πώς. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτό το βίντεο (από το ξενοδοχείο).

Και λάθη να έγιναν, οτιδήποτε και να έχει συμβεί, το αποτέλεσμα είναι τραγικό. Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του καθενός. Όταν είσαι από την επήρεια ουσιών, όταν έχεις ένα χαρακτήρα περίεργο δεν θα κάνεις και τα σωστά πράγματα. Σίγουρα πάντως είναι απάνθρωπο.

Από εκεί και πέρα, δεν μπορώ εγώ να βγάλω αυτή την κακία που βγάζανε για την αδελφή μου επειδή είχε υαλουρονικό στα χείλη. Μην περιμένετε από εμένα να πω κάτι κακό.

Υπάρχουν οι αρχές, που πάνε να βγάλουν την αλήθεια στο φως, να σταματήσει η εκμετάλλευση της ύπαρξης της ζωής τους, γιατί κάποιοι από τον καναπέ τους μπορεί να λένε όλες αυτές τις χυδαιότητες που λένε.

Δεν κρίνουμε ένα παιδί από ότι έκανε στα χείλη του και τα ρούχα του. Κρίνουμε ένα παιδί που βρέθηκε νεκρό, παραπεταμένο», είπε η αδελφή της 19χρονης.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ