Χανιά: Ανήλικο παιδί έπεσε θύμα απατεώνων – Παρέδωσε χρήματα και κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ

Μια απίστευτη καταγγελία έκανε στην Ασφάλεια Χανίων μια 29χρονη μητέρα, η οποία υποστήριξε πως το παιδάκι της έπεσε θύμα τηλεφωνικής απάτης από επιτήδειους που παρίσταναν τους υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr από την αστυνομία, η καταγγελία κάνει λόγο για περιστατικό που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν ο μικρός σήκωσε το τηλέφωνο του σπιτιού και ήρθε αντιμέτωπος με τον απατεώνα που κατάφερε να τον πείσει ότι υπήρχε διαρροή ρεύματος στο σπίτι.

Το ακόμα πιο εξωφρενικό είναι ότι το παιδί ήταν σε θέση να βρει κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ αλλά και 1.000 ευρώ μετρητά και ακολουθώντας τις οδηγίες του συνομιλητή του, να τα βάλει σε σακούλα και να τα βγάλει έξω στην αυλή.

Μέχρι να αντιληφθεί η μητέρα τι είχε συμβεί, η σακούλα είχε κάνει φτερά ενώ προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η ασφάλεια.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ