Πέθανε η γνωστή ηθοποιός, Ελπίδα Μαζαράκη, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή του ο Σπύρος Μπιμπίλας την Τρίτη 28/4.
Η κηδεία της θα γίνει την Πέμπτη (30/4) στις 12:00 στο νέο κοιμητήριο Γλυφάδας.
Όπως έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας:
«Με πολλή θλίψη πληροφορήθηκα πριν λίγο από τον αδερφό της ότι η αγαπημένη μας και αξιοπρεπέστατη συνάδελφός μας, ηθοποιός, η Ελπίδα Μαζαράκη έφυγε από τη ζωή. Από το 1972 ως το 2004 συμμετείχε σε ταινίες, σειρές, εκπομπές με πολύ ωραίους χαρακτηριστικούς ρόλους μεγάλης γκάμας.
Ευγενική φυσιογνωμία του θεάτρου μας, παρούσα παντού. Πριν έναν μήνα με φώναξε στο ωραίο σπίτι της στην Γλυφάδα και μας δώρισε για το βεστιάριο του ΤΑΣΕΗ την ακριβή γκαρνταρόμπα του συζύγου της που έφυγε πρόσφατα κι αυτός και δικά της.
Σε ευχαριστούμε αγαπημένη μας Ελπίδα. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη στις 12 μ.μ από το νέο κοιμητήριο της Γλυφάδας».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

