Επίθεση με λοστάρι στο Ηράκλειο: 41χρονος Βούλγαρος συνελήφθη μετά τον τραυματισμό 40χρονου Βρετανού τουρίστα

Ένα βίαιο επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (28/4) στη Χερσόνησο Ηρακλείου, όταν ένας 40χρονος Βρετανός τουρίστας δέχθηκε επίθεση σε μπαρ στην παραλία του τουριστικού θερέτρου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ένας 41χρονος άνδρας βουλγαρικής καταγωγής, που διαμένει στον Άγιο Νικόλαο, φέρεται να άρπαξε ένα ξύλινο λοστάρι και να επιτέθηκε στον τουρίστα, χτυπώντας τον στο κεφάλι.

Πριν την επίθεση είχε προηγηθεί λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του neakriti.

Ο 40χρονος Βρετανός, ο οποίος διαμένει σε ξενοδοχείο της περιοχής, μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Ο 41χρονος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, αντιμετωπίζοντας κατηγορία για επικίνδυνη σωματική βλάβη.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ