Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης (1/7) στην Καλαμάτα, όταν μία 14χρονη κοπέλα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από νυχτερινό κατάστημα, στο Γενικό Νοσοκομείο της πολης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 11:20 το βράδυ, όταν ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για την ανήλικη, η οποία παρελήφθη από το σημείο και διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Λόγω της ηλικίας της, ενημερώθηκε άμεσα και η Αστυνομία.
Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε, ότι η 14χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της λόγω κατανάλωσης αλκοόλ.
Αστυνομικοί του Τμήματος και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας μετέβησαν στη συνέχεια στο κατάστημα όπου βρισκόταν η ανήλικη, όπου προχώρησαν στη σύλληψη του ιδιοκτήτη, καθώς και ενός υπευθύνου, για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας ανηλίκων από προϊόντα αλκοόλ και καπνού.
Παράλληλα, συνελήφθη και ο 55χρονος πατέρας της ανήλικης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Η 14χρονη παρέμεινε στο νοσοκομείο για την παροχή ιατρικής φροντίδας και την παρακολούθηση της κατάστασής της.
Την Πέμπτη (2/7) πήρε εξιτήριο και, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία της.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από τις αρμόδιες αστυνομικές Αρχές, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

