Πετράλωνα: Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί για ληστεία με σπασμένο μπουκάλι

Στη σύλληψη τριών αλλοδαπών προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής (Δ.Α.Α./Γ.Α.Δ.Α.), καθώς φέρονται να λήστεψαν έναν νεαρό άνδρα στην περιοχή των Πετραλώνων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες απείλησαν το θύμα με σπασμένο μπουκάλι και του αφαίρεσαν το κινητό του τηλέφωνο, ενώ λίγο αργότερα εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Πετράλωνα: Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, πρώτες πρωινές ώρες της 12-7-2026 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών/Δ.Α.Α./Γ.Α.Δ.Α., 3 αλλοδαποί, ηλικίας 18 και 17 ετών, οι οποίοι με απειλή σπασμένου μπουκαλιού αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο από νεαρό άνδρα στην περιοχή των Πετραλώνων.

Ειδικότερα, οι 3 κατηγορούμενοι, πρώτες πρωινές ώρες της 12-7-2026 και μαζί με έτερους δράστες, προσέγγισαν νεαρό άνδρα που κινούνταν πεζή στην περιοχή των Πετραλώνων και με την απειλή σπασμένου μπουκαλιού, του αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο και διέφυγαν.

Περιπολούντες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών ενημερώθηκαν άμεσα για το περιστατικό και εντόπισαν, κατόπιν αναζητήσεων, τους 3 κατηγορούμενους, τους οποίους οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ακρόπολης/Δ.Δ.Ε.Ε.Α./Γ.Α.Δ.Α., όπου σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ