Δολοφονία στη Σύρο: Ο εισαγγελέας διέταξε τη σύλληψη και της συζύγου του φερόμενου δράστη

Η υπόθεση της δολοφονίας της διασώστριας του ΕΚΑΒ στη Σύρο παρουσιάζει νέα εξέλιξη, καθώς ο εισαγγελέας έδωσε εντολή για τη σύλληψη και της συντρόφου του φερόμενου ως δράστη, η οποία κατηγορείται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία.

Αρχικά, η γυναίκα είχε αφεθεί ελεύθερη, καθώς δεν είχαν προκύψει επαρκή στοιχεία που να τη συνδέουν με τον θανάσιμο τραυματισμό της 41χρονης.

Το ζευγάρι που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, αποκάλυψε στοιχεία γύρω από την άγρια συμπλοκή που προηγήθηκε της δολοφονίας της 41χρονης.

Λίγες ώρες πριν περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα ο άνδρας που κατηγορείται για τον θανάσιμο τραυματισμό της, το ζευγάρι περιέγραψε τη δική του εκδοχή των γεγονότων, αναφερόμενος στα όσα προηγήθηκαν της τραγωδίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν καταθέσει στις Αρχές, η 41χρονη φέρεται να εμφανίστηκε στο σπίτι του ζευγαριού με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου της, κρατώντας μαχαίρι. Όπως υποστηρίζουν, ακολούθησε έντονη συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο άνδρας την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στην πλάτη, επικαλούμενος αυτοάμυνα.

Η γυναίκα προσπάθησε στη συνέχεια να απομακρυνθεί από το σημείο, ωστόσο κατέρρευσε λίγα μέτρα μακριά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η γυναίκα δεν φορούσε στολή του ΕΚΑΒ.

Η έρευνα της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς επιχειρείται να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της αντιπαράθεσης, η σχέση της 41χρονης με το ζευγάρι και όσα προηγήθηκαν της μοιραίας συμπλοκής.

 



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ