Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τη δολοφονία της 42χρονης στην Άνω Πόλη της Σύρου, σε μία υπόθεση που εξακολουθεί να περιβάλλεται από πολλά αναπάντητα ερωτήματα, καθώς οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της παραμένουν αδιευκρίνιστες.
Για την υπόθεση κατηγορείται ένα ζευγάρι, ωστόσο οι ερευνητές επιχειρούν να συνθέσουν το παζλ των γεγονότων που εκτυλίχθηκαν στα σοκάκια της περιοχής και οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμό της 42χρονης.
Δολοφονία στη Σύρο: Στην Ιατροδικαστική η σορός της 42χρονης
Η σορός της γυναίκας μεταφέρεται στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, όπου αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, βασικό ζητούμενο για τις Αρχές είναι να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος της 42χρονης προήλθε από το τραύμα που φέρεται να προκλήθηκε από μαχαίρι ή από άλλο αντικείμενο κατά τη διάρκεια της αιματηρής συμπλοκής.
Παράλληλα, πρόκειται να διενεργηθούν τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένεται να συμβάλουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.
Σύρος: «Ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος»
Για μια γυναίκα με έντονη διάθεση προσφοράς και χωρίς κακία μίλησε στο Mega στενή φίλη του θύματος.
«Ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος, καλή φίλη, δοτική. Δεν υπήρχε κακία μέσα της. Πολύ καλή μητέρα, ώριμη, υπεύθυνη. Βοήθαγε πάρα πολύ τον κόσμο».
Η ίδια εμφανίστηκε κατηγορηματική και ως προς το ενδεχόμενο η 42χρονη να είχε σκοπό να ληστέψει το ζευγάρι.
«Οικονομικό πρόβλημα δεν υπήρχε. Αποκλείεται να πήγαινε να ληστέψει, να απειλήσει. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο που φόραγε, ας πούμε, κουκούλα που λένε.
Δεν βγαίνει λογική, δεν μπορώ, προσπαθώ να στύψω το μυαλό μου να θυμηθώ αν μου είχε πει κάτι ποτέ. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ τίποτα».
Σύρος: Στο μικροσκόπιο κινητά τηλέφωνα και επικοινωνίες
Ένα από τα βασικά ερωτήματα που καλούνται να απαντήσουν οι ερευνητές είναι τι οδήγησε την 42χρονη να μεταβεί στο σπίτι του ζευγαριού το μοιραίο απόγευμα.
Στο πλαίσιο αυτό, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην εξέταση των κινητών τηλεφώνων και των επικοινωνιών τόσο του θύματος όσο και του ζευγαριού, με τα ευρήματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια να εκτιμάται ότι θα δώσουν νέα στοιχεία για την πορεία της έρευνας.
Το ζευγάρι που κατηγορείται για τον θάνατο της 42χρονης αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την προσεχή Τρίτη.

