Σε εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις των Αρχών στον Πύργο Ηλείας για τον εντοπισμό του οδηγού και του συνεπιβάτη μοτοσικλέτας Suzuki μεγάλου κυβισμού, μετά από καταδίωξη που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (27/8).
Το περιστατικό ξεκίνησε στην οδό Κατακόλου, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας και του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου εντόπισαν τη μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαιναν δύο άνδρες, να κινείται με μεγάλη ταχύτητα περίπου στο ύψος της περιοχής του Αγίου Ιωάννη.
Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να σταματήσουν τη μοτοσικλέτα προκειμένου να πραγματοποιήσουν έλεγχο.
Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του ilialive.gr, ο οδηγός δεν συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα, επιχειρώντας να απομακρυνθεί από το σημείο.
Ακολούθησε καταδίωξη, ενώ αστυνομικός του ΑΤ Πύργου επιχείρησε να ανακόψει την πορεία των δύο ανδρών.
Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας, η μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με το περιπολικό, χωρίς όμως να σταματήσει, καθώς ο οδηγός συνέχισε την πορεία του με ταχύτητα.
Η καταδίωξη συνεχίστηκε στους δρόμους του Πύργου, με τη μοτοσικλέτα, σύμφωνα πάντα με αστυνομικές πηγές, να κινείται με μεγάλη ταχύτητα μέσα στην πόλη.
Τελικά, οι αστυνομικοί έχασαν τα ίχνη των δύο αναβατών στην έξοδο του Πύργου προς τη Ζαχάρω.
Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τη συλλογή στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση τόσο της μοτοσικλέτας όσο και του οδηγού και του συνεπιβάτη της.
Το έργο των αστυνομικών δυσχεραίνεται από το γεγονός ότι η πινακίδα κυκλοφορίας της μηχανής φέρεται να μην βρισκόταν σε ευδιάκριτη θέση.

