Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Άρτας ταυτοποίησαν τρεις ημεδαπούς, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, η οποία σημειώθηκε τον Νοέμβριο του 2025 στην Άρτα.
Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε σε ημεδαπή γυναίκα παριστάνοντας υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ και αφού την έπεισε ότι υπάρχει κίνδυνος διαρροής ηλεκτρικού ρεύματος στο σπίτι της και πρόκλησης πυρκαγιάς λόγω βραχυκυκλώματος, εκείνη τοποθέτησε σε σακούλα 76.500 ευρώ που διατηρούσε στο σπίτι της, με σκοπό να τα διαφυλάξει και τα έβαλε στην πυλωτή της πολυκατοικίας, μετά από υπόδειξη του απατεώνα.
Στο σημείο μετέβη άγνωστος δράστης και πήρε τη σακούλα με τα χρήματα.
Στο πλαίσιο των ερευνών ταυτοποιήθηκαν οι τρεις ημεδαποί και το αυτοκίνητο που είχαν χρησιμοποιήσει στη διάπραξη της απάτης, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας.

