Εντυπωσιακή επίδειξη της ΕΚΑΜ στη ΔΕΘ: Σκύλος-ρομπότ σπάει την πόρτα και προειδοποιεί ένοπλο δράστη (ωβίντεο)

Μια επίδειξη βγαλμένη από ταινία δράσης παρουσίασε η Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα (ΕΚΑΜ) στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά την ξενάγησή του στη ΔΕΘ και στο περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στην επίδειξη συμμετείχε ο «Κύων», ο σκύλος – ρομπότ που αποτελεί νέο όπλο της Ελληνικής Αστυνομίας μέσω του προγράμματος «Άτλας».

Ο ρόλος του, σύμφωνα με το σενάριο, ήταν να σπάσει την πόρτα και να απομακρύνει το όπλο του δράστη, ενώ ένα drone επιτηρούσε από αέρος.

Στη συνεχεια drone μπήκε να επιθεωρήσει τον χώρο και έπειτα αφού επεμβαίνουν οι δυνάμεις της ΕΚΑΜ.

Σύμφωνα με το Thesspost, o πρωθυπουργός εμφανώς εντυπωσιασμένος από την επίδειξη, έλαβε και δώρο από τον αρχηγό του Αστυνομικού Σώματος, αλλά και ένα… jokey, από τον σκύλο – ρομπότ.



ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

guest
0 Σχόλια
Oldest
Newest
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ