Στην προσαγωγή των δύο γιατρών, οι οποίοι είναι ζευγάρι και ιδιοκτήτες της κλινικής Stem Cell, προχώρησαν οι Αρχές, μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη στον χώρο χθες το απόγευμα.
Από λεπτό σε λεπτό εισαγγελέας στο σπίτι του Μαζωνάκη κλειδαράς τους ανοίγει την είσοδο.
Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εξήλθαν από τις εγκαταστάσεις έχοντας στα χέρια τους πολύτιμο αποδεικτικό υλικό, το οποίο εσωκλείεται σε τέσσερις ογκώδεις φακέλους και μία ειδική σακούλα συλλογής πειστηρίων.
Τα συγκεκριμένα ευρήματα μεταφέρθηκαν άμεσα στα υπηρεσιακά οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε ετοιμότητα ακριβώς μπροστά από την είσοδο της κλινικής.
Πλέον, ο φάκελος της υπόθεσης περνά στο επόμενο στάδιο, καθώς το σύνολο των τεκμηρίων παίρνει τον δρόμο για τα εγκληματολογικά εργαστήρια. Εκεί, οι ειδικοί θα εξετάσουν το υλικό με κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου να χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες και τα αίτια της τραγικής απώλειας.
Αύριο η διαδικασία νεκροψίας: Η οικογένεια Μαζωνάκη ζήτησε τεχνικό σύμβουλο
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις γύρω από τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Γιώργος Μαζωνάκης σε ηλικία 54 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια θεραπείας πλασμαφαίρεσης σε ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι.
Αν και η νεκροψία-νεκροτομή ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Πέμπτης, μετατέθηκε τελικά για το πρωί της Παρασκευής (11/09).
Η αναβολή δόθηκε κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του τραγουδιστή, προκειμένου να διοριστεί τεχνικός σύμβουλος που θα παραστεί στη διαδικασία για τη διευκρίνιση των ακριβών αιτίων θανάτου.
Την ίδια ώρα, οι έρευνες των αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Από νωρίς το πρωί, στελέχη του «ελληνικού FBI» αλλά και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών πραγματοποιούν διαδοχικές εφόδους και αυτοψίες στο ιδιωτικό ιατρείο, συλλέγοντας στοιχεία που θα ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.

