18.4 C
Athens
13.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2025
More

    Αχαΐα: Προπηλακίστηκαν οι συλληφθέντες για τις φωτιές έξω από το Δικαστικό Μέγαρο – Θα απολογηθούν την Κυριακή (17/8) (βίντεο)

    Προθεσμία ζήτησαν και έλαβαν για να απολογηθούν την Κυριακή (17/8) έλαβαν οι δύο από τους τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται για εμπρησμό στην Αχαΐα.

    Ενώ μετατίθεται για αργότερα η απολογία του τρίτου κατηγορούμενου που συσχετίζεται με τη φωτιά κοντά στον οίκο ευγηρίας.

    Συγκεντρωμένο πλήθος τους προπηλάκισε και άρχισε να τους βρίζει και να τους φωνάζει «κάψατε όλη την Πάτρα», ενώ η αστυνομία προσπάθησε να απομακρύνει το εξαγριωμένο πλήθος για την μεγάλη φωτιά που κατέστρεψε σπίτια, οχήματα και εργοστάσια.

    Οι δύο συλληφθέντες, πέρασαν την πόρτα του δικαστικού μεγάρου Πατρών, περίπου στις πέντε το απόγευμα.

    Πρόκειται για έναν 19χρονο και έναν 27χρονο, οι οποίοι συνελήφθησαν για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή Συχαινά Αχαΐας.

    Ο 19χρόνος ομολόγησε την πράξη του, υποδεικνύοντας μάλιστα το σημείο στο οποίο έβαλε φωτιά.

    Ωστόσο, ο 27χρονος αρνείται όλες τις κατηγορίες και επικαλείται κενά μνήμης λέγοντας ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ.

    Οι δύο ταυτοποιήθηκαν από βίντεο που απεικόνιζε ένα δίκυκλο και ένα αυτοκίνητο που κινούνταν κοντά στο σημείο της έναρξης της πυρκαγιάς, καθώς και μαρτυρίες κατοίκων.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, μία γυναίκα τους είδε πάνω στη μοτοσικλέτα να κινούνται ύποπτα στην περιοχή και πήρε την πινακίδα τους, δίνοντας στη συνέχεια τα στοιχεία στην αστυνομία.



    0 Σχόλια
    Oldest
    Newest
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ