Άδειασαν τα τμήματα από αστυνομικούς για να φυλάσσουν στόχους και επίσημους στη Θεσσαλονίκη

Μορφή…χιονοστιβάδας έχουν λάβει το τελευταίο διάστημα οι μετακινήσεις αστυνομικών από μάχιμες υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης, σε υπηρεσίες φύλαξης «στόχων» αλλά και στα επίσημα.
Είναι χαρακτηριστικό πως στην συγκεκριμένη υπηρεσία, μέχρι πρότινος υπηρετούσαν 35- 40 αστυνομικοί, αλλά το τελευταίο διάστημα ο αριθμός έχει εκτιναχθεί στους 70!
Κύριο μέλημα των συγκεκριμένων αστυνομικών, είναι η φύλαξη του Τουρκικού προξενείου, μιας Αμερικανίδας και ενός Ισραηλινού αξιωματούχου. Την ίδια στιγμή, δεκάδες είναι οι μετακινήσεις από το αστυνομικό μέγαρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και τα αστυνομικά τμήματα, στελεχών που πραγματοποιούν στατική φύλαξη σε σπίτια βουλευτών και ποδοσφαιρικών παραγόντων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται σοβαρά κενά στις υπηρεσίες, αλλά και στις περιπολίες και στην εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στου πολίτες.
Τέλος αξίζει να τονιστεί πως, άγνωστο γιατί, έχουν μετακινηθεί 98 αστυνομικοί που υπηρετούσαν μέχρι πρότινος στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ σε άλλες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να έχει αδειάσει το 1/3 της μάχιμης αυτής υπηρεσίας.

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες