Άλκης Καμπανός: Τι αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας – «Οι κατηγορούμενοι δεν ξεκίνησαν για να σκοτώσουν»

«Είναι ένοχοι αλλά ο καθένας έχει έναν συγκεκριμένο βαθμό συμμετοχής. Ανάλογα με τη συμμετοχή θα πρέπει και να τιμωρηθεί», δηλώνει ο Απόστολος Λύτρας δικηγόρος ενός εκ των 12 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

«Ο εντολέας μου είχε το δρεπάνι, το οποίο του έπεσε. Ο φίλος του Άλκη το επιβεβαίωσε. Υπάρχει αίμα πάνω στο δρεπάνι αλλά χτύπημα από δρεπάνι δεν είχε ο Άλκης. Οι εντολείς δεν αρνούνται πως ήταν εκεί αλλά δεν τον χτύπησαν», ανέφερε ο γνωστός δικηγόρος, μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του Mega.

«Υπάρχουν και κάποιοι που δεν τον χτύπησαν αλλά βρισκόντουσαν εκεί», επισήμανε παράλληλα ο Απόστολος Λύτρας και συνέχισε: «Οι κατηγορούμενοι αναφέρουν πως τον χτύπησαν αλλά αυτό που δεν αναφέρεται είναι ποιος έδωσε το τελευταίο χτύπημα.

Ο εντολέας μου είχε στείλει επιστολή στην ανακρίτρια και ζητούσε συγγνώμη». «Δεν ξεκίνησαν από ένα σημείο για να πάνε να σκοτώσουν. Δεν γνώριζαν τα υπόλοιπα παιδιά», είπε ακόμα ο δικηγόρος, διευκρινίζοντας τη δήλωσή του ότι οι 12 δράστες δεν είχαν σκοπό να αφαιρέσουν ζωή.

Παράλληλα συμπλήρωσε: «Δεν ξεκινούν με πρόθεση να σκοτώσουν. Ξεκινούν με πρόθεση να πάνε να συμμετάσχουν σε βίαια, αν θέλετε, επεισόδια. Στη Θεσσαλονίκη δεν είναι η πρώτη φορά. Οπαδοί ομάδων, είτε από τη μία πλευρά είτε από την άλλη, πολλές φορές έχουν κάνει αντίστοιχα».

Μοιραστείτε το:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp

Aκολουθήστε το lawandorder.gr στο Google News για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις

Σχετικά Άρθρα

Κρίσεις 2022

Διαβάστε όλα τα άρθρα εδώ ➜

Κατηγορίες